Retourneren

Voor wie zijn de verzendkosten van retourneren?
U betaalt de verzendkosten van het retour sturen aan de webshop. 


Kan ik lingerie of sex toys retourneren?
Een aantal productgroepen zijn uitgesloten van retourmogelijkheid, dit zijn artikelen die na het passen niet kunnen worden geruild ivm de hygiëne. Het betreft lingerie die strak op het lichaam gedragen wordt zoals bodies, tepelversieringen en slipjes, of artikelen die vervormen bij het passen zoals jarretelkousen. Ook sex toys zijn niet terug te sturen.

Wat is de termijn waarop retourneren nog mogelijk is?
U dient binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling bericht te sturen dat u voornemens bent het artikel te retourneren. U heeft daarna 4 weken tijd om het artikel retour te sturen. 


In welke staat dient het artikel te zijn voor recht op retour?
Het recht op retour vervalt indien het artikel tekenen vertoont van gedragen te zijn of schade heeft geleden. 

Welke procedure dien ik te volgen voor het recht op retour? 
U geeft via een emailbericht te kennen welk artikel u wenst te retourneren. Dit geeft u binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling door aan de webshop. Indien U akkoord ontvangt voor het retour sturen, d.w.z. dat het geen artikel betreft dat is uitgesloten van het recht op retour, stuurt U het artikel retour binnen 4 weken na uw verzoek voor retournering. U vult het retourformulier in dat u per mail ontvangt na akkoord voor retournering en mailt dit aan de webshop. U ontvangt het aankoopbedrag binnen 1 week op uw bankrekening, na ontvangst van het geretourneerde artikel plus retourformulier,